Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken (siehe Tipp)
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Glas Mini-Maiskolben (Abtropfgew. 190 g), abgetropft, halbiert
- 2 Zwiebeln, klein (ca. 80 g), halbiert
- 600 g Bratheringe, mariniert, aus der Dose (z. B. von Hawesta), abgetropft, Gräten entfernt, Marinade aufgefangen
- 200 g Eisbergsalat, in Stücken
- 1 EL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1337 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1194 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eiersalat mit Putenbrust
45min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Ruck-zuck-Salat
10min
Kohlrabi-Eier-Salat
1 Std. 15 Min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Glubschaugen
1 Std.
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20 dk
Eier-Gemüse-Salat
35min