Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 15 g Öl
- 50 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Rosenkohl, halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Katenschinkenwürfel
- 900 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 Msp. Muskat
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g Penne Rigate (z. B. von Barilla)
- 200 g Frischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2951 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1836 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30 min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Pilzragout mit Spätzle
30 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 min