Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g kersen, gewassen, zonder steeltjes
- 600 g rijpe tomaten in stukken
- 30 g rode paprika in stukken
- 1 teentje knoflook gehalveerd
- 15 g lente-ui
- 70 g broodknoedelblokjes
- 10 g ciderazijn
- 1 tl zout
-
200
g water erg koud
of 200 g ijsblokjes - 5 - 6 takjes verse munt alleen de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nessuna valutazione
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Vegan pudding
15 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nessuna valutazione
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 godz. 5 min