Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 88.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Zabaione con crumble di frutta secca
1 godz.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 godz.
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15 min.
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 godz. 30 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 godz.
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 godz. 30 min