Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di gherigli di noci
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno di radicchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di scalogno a pezzi
- 500 g di radicchio rosso a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di Gorgonzola dolce a pezzi
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2620.9 kJ / 626.4 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 544.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata con crema e amaretti al caffè
2sa
Crêpes radicchio e Taleggio
2sa
Crespelle agli asparagi
1sa 30 dk
Strüdel pere e cioccolato
1h 40min
Crespelle ai formaggi
2sa 30 dk
Besciamella
15 min
Besciamella
15 min
Torta amaretti e mela
2sa
Crespelle ai funghi
1sa 30 dk
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1sa 30 dk
Crespelle alla valdostana
2sa