Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi + q.b.
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 72.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 godz. 45 min
Crostata ai pistacchi
4 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Palline cocco e lampone
3sa
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1h 30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Risotto mele, speck e timo
40 dk
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Tortine alle carote
1sa