Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi + q.b.
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 72.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baci di dama alle nocciole
2h 30 min
Salame di cioccolato al caffè
3h 30min
Crostata ai pistacchi
4h
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3h
Torta ai frutti rossi
3h
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Tortini mandorle e more
55min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Cream tart al cioccolato
8h