Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 4 uova
- 180 g di zucchero
- 50 g di burro fuso + q.b.
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Zabaione
- 80 g di Marsala
- 6 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 247.4 mg
Alternatieve recepten
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Risotto zafferano e panettone
40 Min
Crostata con rose di mele
2 Std.
Crostata di pere e noci
1h 30min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Gelée alla melagrana
3 Std. 10 Min
Torta ai mirtilli
2 Std.
Mini Linzer torte (senza glutine)
2 Std.
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Torta di nocciole del Piemonte
1h 15min