![Tortini di zucca con Taleggio cremoso Tortini di zucca con Taleggio cremoso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d3607e1cdd8d1b66d400de7f83d17b92/Derivates/14008187d9291e48e13a399c255cd7b6c51a48be.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di burro + q.b.
- 120 g di ricotta di capra
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 700 g di acqua
- 180 g di Taleggio
- 12 fettine di guanciale di maiale
- 6 pomodorini confit
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 2778 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 49.3 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1326.9 mg
Alternatieve recepten
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Trittico d'autore
2h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min