Tortini di zucca con Taleggio cremoso
TM6 TM5

Tortini di zucca con Taleggio cremoso

4.7 (70 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 15 g di burro + q.b.
  • 120 g di ricotta di capra
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 700 g di acqua
  • 180 g di Taleggio
  • 12 fettine di guanciale di maiale
  • 6 pomodorini confit

Voeding
per 6 porzioni
Calorieën
2778 kJ / 664 kcal
Eiwitten
43.1 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
49.3 g
Verzadigd vet
28.6 g
Vezels
0.5 g
Natrium
1326.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten