![Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine) Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f3b9900b6b606b8f22532aac166bfe0/Derivates/208dcf46b5020269b28a109ba96d22564d190b3b.jpg)
Compatibele versies
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 312.5 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 30 g
- Natrium
- 1582 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 min
Crema di anacardi
15 min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 min
Grano saraceno con pollo e agretti
30 min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Geen beoordelingen
Pane agli spinaci
3h
Cracker di farro
2 Std.
Tortini di quinoa con avocado e pomodorini confit
45 min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 godz. 30 min
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30 min
Sformato tricolore
1 godz. 30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min