Compatibele versies
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 312.5 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 30 g
- Natrium
- 1582 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane croccante all'amaranto
50min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Orata con pesto allo zenzero
25 min
Rotolini di farro
30h
Pane di segale
20h 30 min
Granola cocco e mandorle
45min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35min
Frullato verde
10min
Cracker con farina di lenticchie
1h
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 min