Compatibele versies
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 312.5 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 30 g
- Natrium
- 1582 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Cracker ai semi senza glutine
1h
Maionese all'avocado
15 Min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2 godz. 45 min
Tofu di lenticchie rosse
8h 30 min
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Pa Gialt (Pane giallo)
3 godz. 30 min
Impasto per pizza integrale
2h
Pane proteico
1h 30min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 Min
Brioche vegana con frutta secca
2h
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min