Apparaten en Accessoires
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (optioneel) to garnish2 - 3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1198.8 mg
Eiwitten
11.1 g
Calorieën
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
52.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Food Trends 2022
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Baked Sushi
1u. 15min
Sambal Kangkung
10min
Beef Rendang
1u. 30min
Homemade Sour Cream
16u. 30min
Matcha Nice Cream
35min
Sichuan Chilli Oil
50min
Tom kha prawns
25min
Sambal Brinjal
40min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Salt Bread
2u.
Tom Yum Goong
30min