Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1198.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boosted Matcha Smoothie
5min
Roselle Payasam
35 Min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Keine Bewertungen
Lemon grass beef salad
30 Min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 Min
Roasted banana affogato
Keine Bewertungen
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Chili Oil Noodles
30 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Curry Mee
30 Min