Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
of 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 855 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Hot and Sour Pineapple Rice
1 Std. 15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min