![Sukiyaki Sukiyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c6b53d43-852d-4281-8b9a-727c850a6091/Derivates/e1264a65-da8f-420b-9a25-a250f6e25379.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
of 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 855 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Mock Fin Soup
35min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Yasai Yaki
25min
Mapo tofu
15 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Mapo Tofu
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min