Apparaten en Accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
8 stuks
Ingrediënten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
514 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
832 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Chorizo Quiche
2u. 30min
Omelet van eiwit
35min
Groentepannenkoekjes
20min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen