Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g bloem
- 150 g rode bietensap natuurlijk, zonder suiker
- 5 g gedroogde gist
- 1 el honing
- 20 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 120 g water
- ½ tl zout
- 3 - 4 takjes rozemarijn, vers, in stukjes, plus extra voor garnering
- 1 - 2 rode uien, in cirkels gesneden (ca. 2 mm)
- 1 - 2 snuifjes zout, grof
- 100 g gerookte zalm, in plakjes
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 832 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35min
Vegetarische chili
Pas d’évaluation
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Soba noodle mee goreng
40min
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Ovenburger
1h 45min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Pas d’évaluation
Levercake
Pas d’évaluation