Apparaten en Accessoires
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Volkoren speltbrood
-
water150 g
-
volle melk200 g
-
verse gist20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren speltbloem750 g
-
olijfolie20 g
-
balsamicoazijn60 g
-
zout1 tl
Broodvorming
-
melk20 g
-
fijne havervlokken20 g
Avocado-ei spread
-
eieren2
-
water om de eieren te koken
-
verse gemengde kruiden3 takjes
-
avocado200 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
roomkaas50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Gezond sap
-
sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd800 g
-
water400 g
-
verse gember in stukken10 g
-
wortelen geschild, in stukken (± 3 cm)200 g
-
appels geschild, in kwarten150 g
-
ijsblokjes100 g
-
kaneelpoeder1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
887.4 mg
Eiwitten
26.2 g
Calorieën
2961.2 kJ /
707.7 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
22.6 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
122.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Vanillevla met rabarber
50min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Koken van bulgur
35min
Ijslolly’s van watermeloen
Geen beoordelingen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Pindakaas
5min
Waterzooi van Kip
1u.