Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots, peeled
- 160 g courgettes, ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese, cut in pieces that fit in feeder
of Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions, quartered
- 300 g tinned kidney beans, drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, for sprinkling (optioneel)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- 100 g crème fraîche, for serving
- 1 lime, cut in slices or wedges, for serving
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30p
Asparagus Risotto
45p
Quick Gyros with Tzatziki
15 dk
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20 min
Margarita
10 dk
Chilli Con Carne
35p
Frozen Cranberry Margarita
5min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30p
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30p
Mushroom and Parmesan Risotto
40p
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30p
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20p