Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2731 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
English Brunch
50 Min
Salt Cod Gratin
50 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1u.
Beef Stroganoff
1u.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min
Creamed Cod
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1u.