Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2731 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli Con Carne
35 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 godz. 10 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min