Vegetarian Summer Rolls (TM5)
TM6 TM5

Vegetarian Summer Rolls (TM5)

5.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g rice vermicelli
  • 500 g water
  • 1 tsp vegetable oil
  • 80 g carrot
  • 80 g red pepper, cut in 2 wedges
  • 50 g red radishes
  • 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder

Chilli Sauce

  • 90 g water
  • 30 g Korean chilli paste (gochujang)
    of harissa paste
  • 90 g soy sauce
  • 30 g caster sugar

Finalisation

  • 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
  • water, warm, for softening rice paper
  • 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
  • 50 g fresh beansprouts
  • 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
  • 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped

Voeding
per 1 portion
Calorieën
957 kJ / 229 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
3 g
Verzadigd vet
0.4 g
Vezels
6.7 g
Natrium
1700 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten