Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh parsley leaves
- 20 g fine sea salt
- 70 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 400 g frozen mussel meat, defrosted
- 400 g dried penne pasta
- 700 g water
- 2 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1798.4 kJ / 429.8 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 57.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Strawberry Cheesecake Shots
15min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min