Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh parsley leaves
- 20 g fine sea salt
- 70 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 400 g frozen mussel meat, defrosted
- 400 g dried penne pasta
- 700 g water
- 2 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1798.4 kJ / 429.8 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 57.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1sa 10 dk
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Calzone Napoletano
1h 40min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2sa
Lime and Lemonade
5 min