Apparaten en Accessoires
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 45min
20 porties
Ingrediënten
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
29.9 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
863.1 kJ /
206.3 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
40.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Smoothie
5min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.