Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre, en morceaux
- 300 g de courge butternut, en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2046 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 Std. 20 Min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min