Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre, en morceaux
- 300 g de courge butternut, en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2046 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Crumble de légumes au parmesan
1h
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto courgette et bacon
35 min
Risotto au potimarron
1h