Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g d'eau
- 850 g de courge butternut, en dés
- 4 gousses d'ail
- 250 g de ricotta
- 250 g de fromage de chèvre frais, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le plat
- 80 g de farine
- 1000 g de lait entier
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 150 g de pousses d'épinards
-
1
boîte de lasagne prêtes à l'emploi
of de lasagne fraîches - 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 brin de romarin frais
- 130 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5200 kJ / 1241 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Quiche courgette-épinard à la feta
30min
Gratin de patate douce et émincé de soja
45min
Risotto au potimarron
1h
Röstis de courge et pomme de terre
35 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min