Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 150 g de quinoa
- 300 g de courgettes (2 courgettes), coupées en rondelles
- 250 g d'aubergine (1 aubergine), coupée en morceaux
- 150 g de poivron (1 poivron), taillé en lanières
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de mozzarella, en tranches
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1449.5 kJ / 346.3 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 786.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne sans pâte aux légumes
1h 30min
Moussaka de lentilles
2 Std.
One pot penne légumes du soleil et feta
45min
Bowl de lentilles et légumes verts
40 min.
Salade de courgette, lentilles corail et radis
50min
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
1h 20 min.
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30 min.
Gratin de blé aux légumes
25min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40 min.
Gratin de champignons, courge et épinards
1h 10 min.
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1h
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min