Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto
- 3 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 50 g de pignons de pin
- 50 g d'huile d'olive
Le risotto
- 80 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 200 g de fromage de chèvre frais, émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2879 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min