Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto
- 3 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 50 g de pignons de pin
- 50 g d'huile d'olive
Le risotto
- 80 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 200 g de fromage de chèvre frais, émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2879 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Risotto au safran, pecorino et tomates
30p
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Risotto au vin rouge
45p
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35p
Risotto aux asperges
45p
Risotto crémeux au camembert
35p
Risotto au poireau et au gorgonzola
45p
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35p
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40p
Gnocchi au brocoli et bleu
40p
Risotto aux raisins et gorgonzola
40p
Risotto au poireau et à la pancetta
35p