Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto
- 3 bouquets de basilic frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 50 g de pignons de pin
- 50 g d'huile d'olive
Le risotto
- 80 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 200 g de fromage de chèvre frais, émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2879 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Trofie au pesto
40 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min