Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g verse peterselie
- 500 g aardappelen, geschild, in kleine stukken
- 1000 g water
- 1 ½ tl grof zout
- 50 g boter
- 220 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- ½ tl fijn zout
- 3 eieren, losgeklopt (om te paneren)
- amaranth, gezwollen
- bakolie
- Voeding
- per 2 stuks
- Calorieën
- 1163 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel-wortel hapjes
40 min
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
Geen beoordelingen
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Fruitige saladedressing
5 Min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Aardbeien mille-feuille
5h
Citroencurd
1h