Apparaten en Accessoires
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
75 g
Ingrediënten
-
Cashewkerne70 g
-
Hefeflocken2 EL
-
Salz½ TL
-
Knoblauch, granuliert¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 75 g
Natrium
407 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
1830 kJ /
438 kcal
Vetten
30 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
6.6 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Käse Vegan
7 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Soja-Gulasch mit Knödeln
1u. 25min
Parmesanersatz
15min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6u. 10min
Veganes Käsefondue
30min
Veganer Feta
12u. 10min
Veganer Cashew Chedder Käse
3u. 10min
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
1u. 10min
Sojajoghurt (vegan)
12u. 15min
Cashewsahne
5min
Schnittchen mit veganem Lachs
12u. 30min
Vegane Bratensauce
45min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min