Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de queso Edam, en trozos, (ver variación)
of 250 g de queso manchego, en trozos - 1100 g de agua
-
350
g de papas cambray
of 350 g de papa balmoral, en trozos (5 cm) - 500 g de leche, de cualquier tipo
- 1 chile verde, fresco, sin semillas
- 150 g de cebolla, en trozos
- 50 g de poro, parte blanca y verde, en trozos
- 150 g de jitomate, en trozos
- 15 g de aceite vegetal u oliva, al gusto
- 1 ½ cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1181.5 kJ / 282.4 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 782.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 godz.
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3h 40min
Pierna de cerdo colorada
1 godz.
Salsa azteca
30 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 Min
Papitas negras
55min
Caldo de queso
40min