Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guarnición
- 120 g de rábano, en trozos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 chile manzano, sin semillas, ni venas y en trozos
- 250 g de jugo de naranja
Frijol con puerco
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 580 g de frijoles negros cocidos y escurridos, reserve el caldo de cocción (aprox. 540 g)
- 120 g de puré de tomate
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de concentrado de caldo de pollo
- 6 hojas de epazote
- 250 g de arroz
- 740 g de carne de cerdo limpia, en cubos de 3 cm
- 20 g de cilantro, hojas picadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3889 kJ / 926 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Cerdo entomatado
50min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Adobo con carne
50min
Tinga de pollo
30min
Entomatado de cerdo
1h
Picadillo con rajas
25 min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Salpicón de res
40min
Jugo de carne al chipotle
55min