Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guarnición
- 120 g de rábano, en trozos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 chile manzano, sin semillas, ni venas y en trozos
- 250 g de jugo de naranja
Frijol con puerco
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 580 g de frijoles negros cocidos y escurridos, reserve el caldo de cocción (aprox. 540 g)
- 120 g de puré de tomate
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de concentrado de caldo de pollo
- 6 hojas de epazote
- 250 g de arroz
- 740 g de carne de cerdo limpia, en cubos de 3 cm
- 20 g de cilantro, hojas picadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3889 kJ / 926 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de pollo
30min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Adobo con carne
50 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Salpicón de res
40min
Mole de olla
35min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Bisteces a la mexicana
30min
Picadillo
25min
Caldo de res
1h 15min
Arroz a la mexicana
50 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h