Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla
- 3 dientes de ajo
- 60 g de xoconostles, aprox. 2 piezas, pelados y sin semillas
- 1500 g de agua
- 700 g de falda de res
- 150 g de chayotes, aprox. 1 pieza, cortado en cubos
- 400 g de papa, aprox. 2 piezas, cortadas en cuartos
- 120 g de zanahorias, aprox. 2 piezas, cortadas en rebanadas gruesas
- 3 jitomates
- 3 tomates verdes
- 30 g de aceite vegetal
- 4 chiles pasilla, sin tallos, sin semillas, desvenados
- 2 chiles guajillo, sin tallos, sin semillas, desvenados
- 1 chile ancho, sin tallo, sin semillas, desvenado
- 1 chile chipotle, sin tallo, sin semillas, desvenado (optioneel)
- 5 g de mejorana
- 12 g de consomé de res en polvo
- 400 g de elote blanco, aprox. 2 piezas, desgranados
- 400 g de calabacitas, aprox. 2 piezas, cortadas en medias lunas
- 200 g de ejotes, limpios y cortados a la mitad
- sal, al gusto
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 10305.1 kJ / 2463 kcal
- Eiwitten
- 199.2 g
- Koolhydraten
- 276 g
- Vetten
- 79.7 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 65.1 g
- Natrium
- 3799.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1hod.
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3h 40min
Pollo con mole TM6
1hod.
Pollo con mole verde
1hod.
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Chiles en nogada
1 Std. 30 Min
Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar
55min
Gelatina de Tequila
1 Std. 30 Min
Mole de olla vegetariano
1hod.
Caldo de queso
40 Min