Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- ½ rama de canela
- 3 clavos de olor
- 1 ½ cucharadita de orégano
- ½ pizca de azafrán
- 5 dientes de ajo
- 20 g de jugo de naranja
- 5 g de jugo de limón
- 2100 g de agua
- 1000 g de carne molida de cerdo
- 30 g de manteca de cerdo
- 200 g de cebolla
- 180 g de pimiento verde, desvenado
- 50 g de chile güero, desvenado
- 180 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 40 g de alcaparras
- 120 g de pasitas
- 500 g de jitomate
Chiltomate
- 750 g de jitomate
- 150 g de cebolla
- 2 cucharaditas de sal
- 200 g de agua
- 2 chiles habaneros
Kol
- 60 g de manteca de cerdo
- 100 g de harina
- ½ pizca de azafrán
- 1300 g del líquido de cocción restante de la carne
- 2 cucharaditas de sal
Queso relleno
- 1 queso Edam, (1700 g aprox)
- 4 huevos duros, pelados y rebanados
- 1 hoja de plátano, asada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1831 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pescado con adobo
1 Std.
Pescado a la talla
40min
Chiles en nogada
1 Std.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Adobo con carne
50 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Caldo de camarón
25 Min
Pollo con mole almendrado
2h
Jugo de carne al chipotle
55 Min