Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de jocoque
- 120 g de agua
- 25 g de grenetina en polvo
- 370 g de crema para batir (30-40% grasa), a temperatura ambiente
- 490 g de jocoque
- la ralladura de 1 limón
- 150 g de azúcar
Compota de mango
- 30 g de agua
- 4 cditas de fécula de maíz
-
170
g de mango, fresco o en almibar
of 170 g de mango congelado - 80 g de azúcar refinada
Decoración
- mango, en cubos peueños, para decorar
- moras frescas, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 36 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de mazapán
2sa
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Chile en nogada
3u.
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 min
Gelatina de mango
15min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 min
Gelatina de cajeta
4 Std.
Chiles en nogada
1sa
Salsa verde cocida
30 min
Caldillo de tomate al chipotle
30 min
Crema de chile poblano
25 min
Crema de calabacita
25 min