Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de frijoles
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite
- 1 hoja de aguacate, seca
- 250 g de frijoles refritos, negros de bolsa o lata
- 5 g de manteca de cerdo (optioneel)
- 20 g de agua
Masa
- 70 g de manteca de cerdo
- 240 g de harina de maíz
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 300 g de agua
Tamales
- hojas de maíz para tamal, remojadas en agua (mínimo 1 hora)
- 1700 g de agua
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1008 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa básica para tamales
1 Std. 30 Min
Tamales Verdes
2 Std. 30 Min
Tamales oaxaqueños
2h
Tamales rancheros
2h
Tamales de elote con rajas
4h 45min
Adobo básico
30 Min
Tamales dulces de pasas
2h
Adobo al pastor
10min
Tamales de frijol con queso
2h 10min
Tamales de Frijol
3h
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Tamales de pollo y salsa verde
2h