Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sofrito
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en trozos
Salsa
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- 200 g de jitomate, cortado en cuartos
- 10 g de aceite
- 1 chile pasilla, sin rabo
- 1 chile morita, sin rabo
- 150 g de huitlacoche, fresco o cocido
- 300 g de frijoles negros cocidos, caseros
- 1000 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 2 pizcas de orégano, y un poco más para servir
- 400 g de maíz pozolero, precocido
Montaje
- rábano, picado
- lechuga romana, picada
- limón verde, en cuartos
- tostadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 559 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Tinga de pollo TM6
30 min
Sopa de tortilla
40 min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min
Caldo de camarón
40 min
Chiles en nogada
1 godz.
Salsa roja de molcajete
10min
Pozole de mariscos
1 godz. 15 min
Sopa de tortilla
25min
Chilaquiles rojos
25min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min