Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g chile pasilla, sin semillas
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 25 g de chile guajillo, sin semillas
- 300 g de fondo de verduras
- 750 g de agua
- 40 g de xoconostle, sólo la pulpa cortada en cubos pequeños (sin semillas)
- 60 g de zanahoria, pelada y en cubos (2 cm)
- 60 g de papa, pelada y en cubos (2 cm)
- 500 g de falda de res, en trozos (2 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 3 hojas de laurel frescas
- tortillas, para servir
- limón verde, en gajos para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1028.8 kJ / 245.9 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1305.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Salsa verde cruda
5min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Pollo con mole TM6
1h
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35min
Salsa azteca
30min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Carnitas de Marlin
40min
Chips de verduras al horno
1h 45min
Salsa verde cruda
5min
Caldo de queso
40min