Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g chile pasilla, sin semillas
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 25 g de chile guajillo, sin semillas
- 300 g de fondo de verduras
- 750 g de agua
- 40 g de xoconostle, sólo la pulpa cortada en cubos pequeños (sin semillas)
- 60 g de zanahoria, pelada y en cubos (2 cm)
- 60 g de papa, pelada y en cubos (2 cm)
- 500 g de falda de res, en trozos (2 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 3 hojas de laurel frescas
- tortillas, para servir
- limón verde, en gajos para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1028.8 kJ / 245.9 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1305.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Chilaquiles rojos
25min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Salpicón de res
1 godz.
Caldo de camarón
40 Min
Salsa verde cruda
5min
Salsa verde cocida
30 min.
Caldo de camarón
25min
Salsa roja de molcajete
10min
Pasta al poblano
35 min
Tinga de pollo TM6
30 min.