Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g chile pasilla, sin semillas
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 25 g de chile guajillo, sin semillas
- 300 g de fondo de verduras
- 750 g de agua
- 40 g de xoconostle, sólo la pulpa cortada en cubos pequeños (sin semillas)
- 60 g de zanahoria, pelada y en cubos (2 cm)
- 60 g de papa, pelada y en cubos (2 cm)
- 500 g de falda de res, en trozos (2 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 3 hojas de laurel frescas
- tortillas, para servir
- limón verde, en gajos para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1028.8 kJ / 245.9 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1305.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa roja de molcajete
10min
Mole de olla de la abuela
1 godz. 40 min
Pollo con mole verde
1h
Chicharrón en salsa verde
35min
Pollo con mole TM6
1h
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Salsa verde cocida
30min
Pozole Rojo
1h 30min
Tinga de pollo TM6
30min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15min
Caldo de res
1h 15min
Arroz a la mexicana
50 Min