Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de jitomate, en cubitos
- 130 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 2 cdita de sal
- 500 g de camarones pelados, sin cabeza
- 1 clavo de olor
- 1 rama de canela
- 20 g de azúcar morena
- 20 g de miel de abeja
- 40 g de vino blanco
- 10 g de chile verde
- 75 g de jugo de limón
- 5 gotas de salsa Tabasco
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 20 g de cilantro, picado
- 70 g de hielos
- 2 aguacate, en rebanadas, para servir
- galletas saladas, para servir
- limones, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1167 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilaquiles rojos
25 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Aguachile de camarón
15min
Agua de horchata
15min
Agua de pepino con limón y chía
25 Min
Sopa de tortilla
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Salpicón de res
1 Std.
Agua de Horchata
10 min
Sopa de tortilla
25 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Caldo tlalpeño
1h 20min