Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 300 g de courge butternut, coupée en morceaux
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de ciboulette fraîche
- 3 brins de coriandre fraîche
- 1 yaourt à la grecque
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 2 c. à café de curry en poudre
- 150 g de farine
- 3 œufs
- 1 c. à café de levure chimique
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 782.1 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 godz. 25 min
Babka au potimarron
4h 30min
Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc
45 min
Umami bowl
1u. 15min
Tartare de carottes, pommes et noisettes. Crêpe aux épinards à la sauce tomate
1h 30min
Röstis de légumes racines
50 min
Crumble épicé de légumes
1u. 15min
Patates douces rôties avec 3 dips
45 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min