Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 huevos (M)
- 750 g de agua
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 4 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 20 g de jengibre fresco pelado, en rodajas de 2 mm
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de semillas de cilantro molidas
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de chile seco
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal
- 6 ramitas de cilantro fresco picado (hojas y parte del tallo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 689 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 244 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor tika masala
30 Min
Arroz basmati con curry de garbanzos y pan indio (Cocción de arroz)
1 Std.
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 Min
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1 Std.
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 Min
Sopa italiana de verduras y pasta
40 min
Ensalada estilo tailandés con salsa de cacahuetes
30 Min
Pollo picante y cuscús con zanahoria
2 Std.
Arroz vietnamita con verduras
55 Min
Biryani de verduras - India
50 Min
Estofado de berenjena picante
30 Min