Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de quinoa en grano
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en octavos
- 300 g de batata en trozos de 3 cm
- 100 g de chirivías en trozos de 3 cm
- 100 g de nabo en trozos de 3 cm
- 100 g de apio nabo en trozos de 3 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 750 g de agua
- 15 g de mostaza de Dijon
- 10 g de tomate concentrado
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min
Alubias con tomate y cúrcuma
30min
Bol de quinoa con garbanzos y salsa tahini
40 Min
Bulgur de grano medio (Cocción de arroz)
35 min
Quinoa con guisantes y pesto de almendra
25min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30 min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 Min
Bizcocho de chirivía con caramelo salado
3h 20min
Bechamel vegana, boloñesa de lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2h 20 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Lentejas con kale
30min
Lentejas y soja con verduras
4h 50min