Compatibele versies
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Beurre Bosc pears, or similar, halved, cored and destalked
- 150 g baby cos lettuce, chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g cheese, Danish blue, crumbled
- 50 g hazelnuts, roasted and chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.5 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 499.5 mg
Alternatieve recepten
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 Std.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Hommus
15 Min