Compatibele versies
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Beurre Bosc pears, or similar, halved, cored and destalked
- 150 g baby cos lettuce, chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g cheese, Danish blue, crumbled
- 50 g hazelnuts, roasted and chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.5 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 499.5 mg
Alternatieve recepten
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Scallops and prawns with XO butter
50 dk
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Apple cider dressing
5 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Piccalilli
720h 35 min
Feijoa jelly
27hod. 40min
Green fig and lime marmalade
1h 10 min.
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Mint béarnaise
25 min
French onion dip
45 dk