Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Melted Lardo and Pumpkin Seeds
- 10 g pumpkin seeds
-
40
g lardo (see tip), cut in pieces (2 cm)
of pancetta
Pea Soup
- 530 g frozen peas
- 40 g unsalted butter, diced
- 150 g double cream
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
Serving
-
120
g quark (curd cheese)
of ricotta cheese -
30
g lardo (see tip)
of coppa ham, cut in thin strips - 30 g pumpkin seed oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259.8 kJ / 540.1 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 44.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 160.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Pâté
1h 30min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Floating Islands
40 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min