Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Melted Lardo and Pumpkin Seeds
- 10 g pumpkin seeds
-
40
g lardo (see tip), cut in pieces (2 cm)
of pancetta
Pea Soup
- 530 g frozen peas
- 40 g unsalted butter, diced
- 150 g double cream
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
Serving
-
120
g quark (curd cheese)
of ricotta cheese -
30
g lardo (see tip)
of coppa ham, cut in thin strips - 30 g pumpkin seed oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259.8 kJ / 540.1 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 44.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 160.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Creamy courgette soup
25 Min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Fennel Apple Salad
20 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min