![Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6fdb8849b4f030ebd587af5bb2028b74/Derivates/ed5d1a53d5dfef77037982194d385f3d90a66257.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di pomodori maturi, a metà
- 350 g di pesche mature, a pezzi
- 40 g di peperone verde
- 60 g di cipolla rossa di Tropea, a pezzi
- 30 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cetriolo, pelato e a pezzi
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 8 cubetti di ghiaccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 553.3 kJ / 132.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 338.5 mg
Alternatieve recepten
Gazpacho
15min
Hummus
10min
Babaganoush
40 мин.
Curry di ceci (vegan)
1 godz.
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1 godz.
Tahina
30 min
Crema di porri gratinata
50 мин.
Crema di patate dolci con chips croccanti
40 мин.
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 мин.
Purè di sedano rapa
35 min
Crema di panzanella
40 мин.