Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di pomodori maturi, a metà
- 350 g di pesche mature, a pezzi
- 40 g di peperone verde
- 60 g di cipolla rossa di Tropea, a pezzi
- 30 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cetriolo, pelato e a pezzi
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 8 cubetti di ghiaccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 553.3 kJ / 132.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 338.5 mg
Alternatieve recepten
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Gazpacho
15 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50 min
Tzatziki
20 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h