Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (optioneel)
- 900 g bloemige aardappelen, in stukken (5 cm)
- 285 g runderbouillon
- 4 eieren, op hun geheel, gespoeld (optioneel)
- 1 tl honing
- 4 el graanmosterd
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 stengels selder, gebeiteld
- 1 gepekelde augurk, in kleine blokjes
- 10 - 15 takjes verse bieslook, gehakt, en iets meer als afwerking
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- paprikapoeder, om te garneren, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Scones met frambozenboter
25min
Italiaanse brunch
1h 30min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Canapé met ei
10min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min