Apparaten en Accessoires
Warme aardappelen salade met de Peeler
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optioneel) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
775.2 kJ /
185.3 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
31.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Groente-Omeletten
30min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Pastasalade met kip
1u. 15min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Poedersuiker
5min
Vanillesuiker
72u.
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Huzarensalade
25min
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Kipsatés met pindasaus
2u.