Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (optioneel)
- 900 g bloemige aardappelen, in stukken (5 cm)
- 285 g runderbouillon
- 4 eieren, op hun geheel, gespoeld (optioneel)
- 1 tl honing
- 4 el graanmosterd
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 stengels selder, gebeiteld
- 1 gepekelde augurk, in kleine blokjes
- 10 - 15 takjes verse bieslook, gehakt, en iets meer als afwerking
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- paprikapoeder, om te garneren, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Appel en citroen krans
50 Min
Gestoomde marmercake
1h 30 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30 min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Pastasalade met kip
1h 15 min
Gestoomde aardappelkroon
Brak ocen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Brak ocen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Aardappelmuizen
Brak ocen