Apparaten en Accessoires
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Marokkaanse Chermoula marinade en saus
-
verse koriander in stukken20 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten20 g
-
citroensap2 el
-
teentjes knoflook2
-
zoete paprikapoeder2 el
-
gemalen komijn1 el
-
zout1 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper (optioneel)1 tl
-
water60 g
-
olijfolie20 g
Vis
-
600 g witvisfilet, met of zonder velgoudbrasem hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 31 cm lang, ± 600 g in totaal1
-
wortelen in diagonale plakjes (± 3 mm)150 g
-
tomaten in plakjes (± 1 cm)300 g
-
groene en rode paprika's (mix) in plakjes (± 1 cm)150 - 200 g
-
verse chilipepers (optioneel) in plakjes (± 5 mm)2
-
aardappelen in plakjes (± 3 mm)100 g
-
citroen in plakjes (± 5 mm)1
-
ontpitte zwarte olijven50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Couscous
-
couscous250 g
-
ontpitte dadels70 g
-
water250 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
verse korianderbladeren2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2030.9 mg
Eiwitten
52.4 g
Calorieën
2909.4 kJ /
695.4 kcal
Vetten
18 g
Vezels
10.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
82.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Vegetarische bruine rijst
40min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Fideuá van groenten
40min
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Gestoomde Chinese groenten
30min
De wafels van de foor
3u.