Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g linzen
- 200 g wortelen, in schijfjes (ong. 3 mm)
- ½ groene paprika
- 1 el paprika poeder
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 1 bol knoflook, gewassen en ongepeld
- ½ ui
- 1 laurierblad, gedroogd
- 100 g chorizo, in schijfjes
- 100 g spek , in stukken gesneden
- 850 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1865 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 20.19 g
- Koolhydraten
- 32.88 g
- Vetten
- 25.99 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzensoep met spinazie
50 min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.
Vijfzaden energierepen
Brak ocen
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min