Apparaten en Accessoires
Stoofpot van linzen
Voorbereiding 5min
Totaal 2u. 35min
6 porties
Ingrediënten
-
linzen350 g
-
wortelen , in schijfjes (ong. 3 mm)200 g
-
groene paprika½
-
paprika poeder1 el
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bol knoflook , gewassen en ongepeld1
-
ui½
-
laurierblad, gedroogd1
-
chorizo , in schijfjes100 g
-
spek , in stukken gesneden100 g
-
water850 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1865 kJ /
446 kcal
Eiwitten
20.19 g
Koolhydraten
32.88 g
Vetten
25.99 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Fatayer met kaas en munt
2u.
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Vegan cheeseburgers
10u.
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Pastilla met kip
1u. 10min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Linzensoep met spinazie
50min
Batbout met kaas
30min