Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
TM6 TM5

Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)

4.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
  • 80 g gepelde amandelen
  • 150 g ontpitte dadels
  • 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
  • 80 g glutenvrij witte bloem
  • 1 tl bakpoeder, glutenvrij
  • 1 tl gemalen kaneel
  • ¼ tl gemalen nootmuskaat
  • 3 eieren, medium (53-63 g)
  • crème fraîche, voor het opdienen

Voeding
per 1 sneetje
Calorieën
1432 kJ / 342 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
25.5 g
Vetten
24 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten