Apparaten en Accessoires
Tajine van lam met abrikozen en honing
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien doormidden gesneden400 g
-
wortelen geschild en in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
gemalen gember1 tl
-
kaneel½ tl
-
1 tl gedroogde gemalen kurkumasaffraan, gemalen2 snuifjes
-
citroen½
-
honing70 g
-
gemalen komijn½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
griesmeel400 g
-
water
-
lamsschouder, ontbeend in stukken (4-5 cm)500 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit100 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
koriander fijngehakt15 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3974 kJ /
950 kcal
Vetten
30 g
Koolhydraten
125 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Gnocchi Tricolore
35min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min