Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g uien, doormidden gesneden
- 200 g wortelen, geschild en in stukken
- 20 g olijfolie
- 500 g lamsschouder, ontbeend, in stukken (4-5 cm)
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl kaneel
- 2 snuifjes saffraan, gemalen
- ½ citroen
- 70 g honing
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 400 g griesmeel
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- water
- 100 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 60 g amandelen, gepeld
- 15 g koriander, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3974 kJ / 950 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min