Apparaten en Accessoires
Tarbot met salsasaus
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.8 g
Calorieën
2622 kJ /
627 kcal
Vetten
37.3 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
36.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Bearnaisesaus
20min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Snelle kaassoufflés
45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Bearnaisesaus
15min