Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g tomaten, gekonfijt
- 30 g groene olijven, ontpit
- 30 g zwarte olijven, ontpit
- ½ verse rode peper (pikant)
- 1 bos verse bieslook, fijngesneden
- 95 g olijfolie
- 1 tomaat, zonder pitjes, in blokjes
- 800 g water
- 600 g aardappelen, in stukken
- 600 g tarbotfilets
- 1 - 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2622 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 37.3 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Roze roerei
Geen beoordelingen
Mallorcaanse vissoep
40 min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min