Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms, halved or quartered
- 200 g sausage meat, broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata, preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter, diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2853.3 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 36.1 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 770.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Sweet Potato Curry
30min
Minestrone
45min
Herbal Tea and Biscotti
55min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Red Lentil Soup
40min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min