Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g unsalted butter, diced, frozen
- 300 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 90 g ice cold water
- ½ tsp salt
Toppings
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 350 g zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
-
350
g plum tomatoes, whole (see Tip)
of 350 g plum tomatoes, type Roma, whole - 190 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 30 g water
- 2 green onions, cut into pieces
- ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch black pepper, ground
- olive oil, to brush
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1786.3 kJ / 428.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 310.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1sa
Marinated peppers
55 dk
Black Garlic and Onion Jam
55 dk
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1sa
Egg Puffs
25 dk
Ratatouille
40min
Quinoa Patties
1sa
Plain yoghurt in Varoma
12hod.
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 Std. 20 Min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min