Apparaten en Accessoires
Rucola taart
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1292 kJ /
309 kcal
Vetten
17.8 g
Koolhydraten
22.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolade Moelleux
15min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Chili non Carne
1u.
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Azteca taart
1u.
Viscurry
35min