Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 907.2 mg
Alternatieve recepten
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26hod. 25min
Buffalo chicken wings
50 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 dk
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 dk
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Everyday gourmet butter
35 dk
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 Std. 40 Min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min