Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 907.2 mg
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 phút
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Mustard and cheddar mash
Geen beoordelingen
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45p
Pâté en croûte
8 Std. 45 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Venison Wellington
3h 30 min
Rhubarb and ginger gin fizz
336h 10 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 phút
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 phút