Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 70 g sjalotten
- 15 g olijfolie
- 2 tl verse zwarte truffel, in tapenade (zie tip)
- 320 g zwarte rijst (zie tip)
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 800 g verse zonnevis, 4 filets (zie tip)
- truffelolie, om te besprenkelen
- fleur de sel, naar eigen smaak
- 30 g mascarpone
- 10 g verse zwarte truffel, geraspt (zie tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Drie soorten melk cake
Geen beoordelingen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Hornazo
Geen beoordelingen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1h 20min