Apparaten en Accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optioneel) geraspt (zie tip)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2500 kJ /
598.2 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
28.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Spaanse risotto
40min